Het afscheid

Welkom op deze inspiratiepagina.
 
Als geen ander weten wij dat u voor het afscheid van uw dierbare of mogelijk uw eigen afscheid vele keuzes gaat maken. Het aanbod aan verschillende producten is enorm groot. En daarom helpen wij u graag.
 
Op deze pagina vindt u verschillende producten die u of andere dierbaren kunnen helpen om het afscheid vorm te geven. En een beeld zegt meer dan woorden. Dus verzamelde wij voor u vele mooie en bijzondere producten.
 
En ziet u iets, maar wilt u dat net iets anders, wilt u meer weten over een product, zoekt u een specifiek product of wilt u iets bij ons bestellen? Laat het weten.  Er is zoveel meer mogelijk dan u denkt. Geen enkele vraag is ons teveel en wij gaan graag voor u op zoek.  Stuur gerust een e-mail naar info@sigriduitvaartbegeleiding.nl of vul het contactformulier in.
 
 
 

Op het gebied van kisten, opbaarplanken en wades is heel veel mogelijk. Van geheel zelf samen te stellen kist tot een kist van stof of onbewerkt hout, en van een mand van bamboe of riet tot een mooie opbaarplank. Wades zijn er in diverse kleuren en materialen. En voor de kinderen zijn er speciale kistsluitingen die ze zelf kunnen beschilderen of beplakken.

Rouwvervoer
Kiest u voor een Tesla of klassieke zwarte auto? Of gaat u liever voor de rouwharley, een volkswagenbusje of voor de bakfiets. Echt bijna alles is mogelijk. Ook hierin inspireren wij u graag.
 
Bijzondere uitvaartlocaties
Het laatste afscheid mag en kan overal plaatsvinden. Van eigen huis tot kasteel, in eigen tuin of op het water. Laat u inspireren.
 
Live muziek
Een professionele zanger of muzikant een optreden laten verzorgen tijdens een uitvaart. Ook dat is natuurlijk mogelijk. Weet u zelf iemand of wilt u dat wij op zoek ga? Het kan allebei.
 
De uitvaart, zonder dat je het ook maar merkt, laten vastleggen is een steeds vaker voorkomende mogelijkheid. Met een fotoboek met de meest bijzondere beelden van de uitvaart kijkt u, wanneer u er aan toe bent, met liefde terug op de dag van het afscheid.
 
Op een spelende wijze het proces van overlijden tot afscheid nemen bespreken. En wilt u dit wel doen, maar liever niet zelf. Ook daarbij kunne wij u ondersteunen.

Ritueelbegeleiding

Om te zorgen dat uw uitvaart of een andere vorm van afscheid geheel naar uw wens verloopt bieden wij naast persoonlijke, uitgebreide uitvaartdienstverlening en rouw- en verliesbegeleiding, net dat beetje extra’s. Misschien vindt u het fijn als iemand passende, persoonlijke afscheidswoorden voor u op papier zet en/of deze woorden met warmte en liefde voordraagt.


Heeft u andere wensen? Neem dan ook zeker contact met ons op. Niets is teveel om te zorgen dat uw afscheid geheel aan uw wensen voldoet. 

error: Content is protected !!