Kennismaken

Uw afscheid, uw wensen

Een eerste kennismaking is altijd waardevol, omdat het de mogelijkheid biedt om elkaar te leren kennen en te kijken of er een klik is. Bij Sigrid Uitvaartbegeleiding hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering en willen wij dat u zich op uw gemak voelt bij ons. 

Wilt u meer informatie over het regelen of voorbereiden van een uitvaart. Dan mag u altijd contact met ons opnemen voor het stellen van uw vragen of een persoonlijke kennismaking. Tijdens een persoonlijke kennismaking nemen wij de tijd voor alle vragen en vertellen wij u graag over alle mogelijkheden die er zijn om een uitvaart eigen te maken.

Bel ons of stuur een WhatsApp via 06-27876234 of stuur een e-mail naar info@sigriduitvaartbegeleiding.nl Wij horen graag van u en kijken uit naar een kennismaking.

Uw wensen en ideeën kunnen vastgelegd worden in ons wensenboekje “mijn afscheid, mijn wensen”. Een naslagwerk voor de nabestaanden als het moment van afscheid nemen daar is. En is een kostenoverzicht al wenselijk? Ook dat kan worden verzorgd.

error: Content is protected !!