Deel uw ervaring

Bent u tevreden over onze begeleiding, heeft u ons aan het werk gezien en viel u iets op? Denkt u dat wij bij andere families van toegevoegde waarde kunnen zijn? Deel uw ervaring en beleving, zodat andere families zich een beeld kunnen vormen over onze werkwijze. 

Hartelijke groet,

Sigrid UitvaartbegeleidingRated 5 out of 5

Vanaf het eerste contact tot en met de uitvaart en de nazorg. Alles, maar dan ook alles is op een correcte, liefdevolle en vooral warme manier aangepakt en verzorgd.
Duidelijke communicatie, betrokkenheid bij de kinderen en zeer duidelijke stap-voor-stap begeleiding in alle zaken die bij een uitvaart komen kijken.
Sigrid heeft alle wensen van mijn vrouw kunnen verwezenlijken. Ook de manier waarop onze (jonge) kinderen betrokken zijn bij het afscheid van mijn vrouw maakt dat ik kan terugkijken op een heftige periode waar een duidelijk baken van rust en warmte in te vinden was. Dat baken was de uitvaartzorg die precies aan heeft gevoeld waar op welk moment wat nodig was.
Buitengewoon tevreden. Zelfs zo tevreden dat wanneer ik onverhoopt zou overlijden mijn nabestaanden weten wie ze bij mijn uitvaart zouden moeten contacten.
Niets dan liefde voor deze fantastische mensen.

Sebastiaan Paap
Rated 5 out of 5

En de contact die jij legt
..met kinderen echt…🙏 ..
Het was een hele eer dat ik er gister bij mocht zijn. Bij Natalie en Sebastiaan.
Ik vond het moeilijk want ik ken ze zelf ook 10 jaar.
Maar mocht ik ooit iemand nodig hebben voor een uitvaart begeleiding dan heb ik nu je nummer gevonden! .. en dan kies ik jou diensten!.

Manuela Hans
Rated 5 out of 5

Fijne persoonlijke benadering en informele houding, waarbij goed rekening gehouden werd met onze wensen en beschikbaar budget. Kortom, zeer tevreden. Dank jullie wel voor alles.

Karin Genemans
Rated 5 out of 5

Wij geven jullie een 10 op alle onderdelen. Wat hebben wij veel gehad aan de rust die jullie uitstraalden, de tijd die jullie namen en de persoonlijke manier van het verzorgen van het afscheid van onze moeder. Dank jullie wel.

de heer Wiersma en mevrouw Klać
Rated 5 out of 5

De totale dienstverlening heb ik als zeer goed ervaren. Bijna familiair, bijna gezellig ondanks droeve tijden. Veel begrip voor vader en altijd bereid tot nogmaals uitleggen. Voor de wijze waarop de begeleiding werd voldaan zou ik alleen willen zeggen: ‘ga zo door’.
Nogmaals veel dank voor alles.

Koos, Dick en Marianne