Deel uw ervaring

Bent u tevreden over onze begeleiding, heeft u ons aan het werk gezien en viel u iets op? Denkt u dat wij bij andere families van toegevoegde waarde kunnen zijn? Deel uw ervaring en beleving, zodat andere families zich een beeld kunnen vormen over onze werkwijze. 

Hartelijke groet,

Sigrid

Hoe nabestaanden terugkijken op het afscheidRated 5,0 out of 5

Niets dan lof!!

Sigrid heeft ons alle zorg uit handen genomen voor en na het overlijden van mijn moeder. Op geen enkel moment ongemakkelijk en altijd ongevraagd daar waar je graag wilde dat ze zou zijn.

Alles volledig naar onze wens geregeld en daar waar iets onvoorziens plaatsvond probleem en geruisloos opgelost.

Stephan
Rated 5,0 out of 5

Zeer professioneel, zeer betrokken en altijd bereikbaar. Zo is Sigrid en haar team te omschrijven. Dank voor alle steun en kundige bijstand

Martin Ritmeester
Rated 5,0 out of 5

Wat een fantastische vrouw en bij behorende team, welke de uitvaart hebben begeleid van mijn vader.

Niets teveel voor haar en goede adviezen voor de nabestaanden.

Ook de nazorg vanuit Sigrid, is keurig.

Een warme groet voor Sigrid

Leo Ritmeester
Rated 5,0 out of 5

Op het moment dat wij haar nodig hadden, (een naderend overlijden van mijn moeder) was zij er. Hield op gepaste wijze contact. Mijn moeder sleepte zich er tegen alle verwachtingen in doorheen. Als het moment daar is dan zullen wij Sigrid zeker weer weten te vinden.

Stephan
Rated 5,0 out of 5

Uitstekend uitvaartbedrijf die de crematie van mijn moeder plechtig en waardig verzorgde.

Sigrid is heel rustig en menselijk, ze neemt je veel uithanden, en maakt absoluut geen gebruik van het overheersende verdriet.

Ze is zakelijk nuchter ten aanzien van de situatie en tegelijk warm hartelijk naar de overblijvers. Gewoon de keurige persoon die je in zo’n situatie wil hebben.

Getekend

Albert de Jong
Rated 5,0 out of 5

Als je liefste man er ineens niet meer is, staat de wereld stil. Om op dat moment zaken te regelen of besluiten te nemen is haas onmogelijk. Wat ben ik dankbaar dat wij Sigrid hebben ontmoeten, want toen was één telefoontje genoeg om zaken te laten verlopen zoals wij het hebben gepland. Met haar innemendheid en oprechte belangstelling en ook haar ervaring en flexibiliteit was het voor ons mogelijk om een uitvaart te regelen precies zoals Rob dat wilde hebben. Dank je wel, Sigrid.

Dalené Kettmann
Rated 5,0 out of 5

Lieve Sigrid,

Nogmaals ontzettend bedankt voor de grote steun die je voor mij bent geweest rondom overlijden van mijn moeder. Ik zou het eigenlijk willen vergelijken met een hele heftige intense kraanweek maar dan andersom. De eerste week van nieuw leven krijg je een kraamverzorgster die jou en je kindje helpt bij het nieuwe bestaan als kers verse ouders. Nu, nu is het anders. De eerste week van de dood. Jij hielp mij bestaan als kersvers kind zonder moeder. Dank daarvoor. Je hebt een hele rustige uitstraling en een blik die meteen zegt, maak je geen zorgen. Ik regel het. Je hebt ook nog is extra je best gedaan voor de locatie van de uitvaart. Het Stadstheater. En oh wat zijn we daar blij mee. Ook nog is jou idee. Dankjewel Sigrid! Voor alles. Je hebt een hele moeilijke periode iets dragelijker weten te maken.

Liefs,

Puck
Rated 5,0 out of 5

We kijken terug op een mooi en liefdevol afscheid door de inzet van Sigrid en haar team.

Onze verbinding was persoonlijk, betrokken en liefdevol. Sigrid was op haar manier aanwezig, liefst op de achtergrond. Ze gaf veel ruimte voor eigen inbreng. Zette de lijnen uit, op zoek naar wat mogelijk was.

Tot in details. Reacties en emoties mochten er zijn met ruimte voor mooie herinneringen. in een ontspannen sfeer en in lijn van onze moeder,oma en oude oma. Ze heeft vooral de achterkleinkinderen (5jr) op een bijzondere manier betrokken in het afscheid. Zo goed zelfs dat ze nu het huis van oude oma nog binnen huppelen en daar onbevangen spelen en over haar spreken, ook al is ze er niet meer.

Een prachtig voorbeeld hoe Sigrid met kleine kinderen omgaat met de dood van een dierbare.

Fam. Merbis
Rated 5,0 out of 5

Ik raad Sigrid ten zeerste aan. Het was een hele mooie uitvaart. Precies zoals mijn moeder wilde. Sigrid heeft ons uitstekend begeleid. De kosten zijn overzichtelijk en transparant, de communicatie duidelijk. De uitvaart verliep zo mooi en was tot in de kleinste details verzorgd. Wij kijken er met een warm gevoel op terug.

Monique Nieuwmans
Rated 5,0 out of 5

In enkele woorden ”een begrip volle vrouw op het juiste moment.”

Joop Geelen
Rated 5,0 out of 5

Zeer goede begeleiding in onze rouwperiode niets was te veel. Alles is naar wens gegaan. Heel verrassend prachtige rouwboeket, zo mooi dat het mij ontroerende. Een luisterend oor, meedenken en bereikbaar! Bedankt voor de goede zorg!

Thea Kartowikromo
Rated 5,0 out of 5

In een moeilijke tijd is Sigrid een rots in de branding geweest. Fijn om alles wat je dierbaar is in vertrouwden handen te leggen.

Jacqueline de Ruijter
Rated 5,0 out of 5

Sigrid stond altijd klaar om te helpen waar nodig. Ze denkt mee, luistert en is flexibel mocht er iets veranderd moeten worden. Ze staat open voor de wensen van de familie en doet haar uiterste best om deze te realiseren. De uitvaart verliep vlekkeloos en voelde ook echt persoonlijk.

Op het gebied van kosten is Sigrid overzichtelijk en eerlijk, er kwamen ook geen onverwachte extra kosten achteraf.

Als u zoekt naar een uitvaartonderneemster die er echt voor de familie is, raad ik Sigrid ten zeerste aan!

Anoniem
Rated 5,0 out of 5

Wat ben ik blij dat Sigrid op ons pad kwam nadat mijn moeder overleed. Ze heeft met haar bijzonder betrokken en persoonlijke inzet ons begeleid naar een prachtige en onvergetelijke uitvaart.

Ook na de uitvaart heeft zij contact met ons gehouden en hield zij alle gemaakte kosten nauwkeurig in de gaten. Alles wordt inzichtelijk gepresenteerd en respectvol afgehandeld.

Bent u opzoek naar een betrouwbare en betrokken uitvaartonderneemster? Dan kan ik Sigrid zeker aanraden.

David Pedro
Rated 5,0 out of 5

Zeer betrokken, professioneel en persoonlijk. Van A tot Z was alles tot in perfectie geregeld. We zijn bijzonder tevreden.

Frank Verbeek
Rated 5,0 out of 5

Ik kan niets anders zeggen dan dat ik ontzettend dankbaar ben voor de manier waarop Sigrid en Marina mij geholpen en gesteund hebben bij het verzorgen van het afscheid van mijn vrouw. Vanaf het eerste moment was er rust en warmte in het contact. Ze gaven me alle ruimte om te vertellen over mijn vrouw en de mama van ons zoontje en wisten dat te vertalen in mogelijkheden voor het afscheid. De manier waarop ze met ons zoontje omgingen en hoe ze hem betrokken hebben bij alles was echt zo ontzettend mooi en fijn, dat is niet onder woorden te brengen. Al mijn vragen en wensen werden rustig en serieus besproken en waar mogelijk gingen ze daar in mee, niets was te gek. Op andere momenten wisten ze juist te anticiperen op wat ik wilde of werd ik juist afgeremd in mijn poging alles onder controle te houden. Zonder de hulp en steun van Sigrid en Marina hadden we nooit op zo’n mooie manier afscheid kunnen nemen van Tamara, op de manier die bij haar past en die haar liet zien zoals ze was. Juist die kleine dingetjes en details waar Sigrid en Marina mee komen maken het contact en de begeleiding heel waardevol en speciaal.

Anoniem
Rated 5,0 out of 5

Lieve Sigrid,

Mede dankzij de twee gesprekken met jou is de uitvaart van mijn moeder precies geworden zoals mijn moeder en ik het in gedachten hadden.

Het waren heel plezierige gesprekken, je empathie, gevoel voor detail, je proactieve houding, meedenken en zeker ook je uitermate precieze communicatie naar Marina zorgen ervoor dat ik kan zeggen: Marina heef een perfecte collega in jou! Voor dit alles wil ik je nogmaals heel hartelijk bedanken!

Alle gasten en ik zijn buitengewoon tevreden over het hele verloop van de uitvaart.

Hartelijke groeten, veel liefs en tot ziens,

Bas van der Linden
Rated 5,0 out of 5

If there’s one thing I know for sure it’s that none of us are making it out alive!

Hoe fijn is het om iemand te hebben wie kan helpen, je familie niet probeer leeg te plukken en iets heel mooi van kan maken. 💕

Pak een boekje, zet tenminste een aantal mooi muzieknummers erop en de naam van deze dame voor je familie.

Carol Williams
Rated 5,0 out of 5

Tijdens de week van het afscheid heeft Sigrid alle aandacht gehad voor onze familie, zij heeft ons zoveel mogelijk uit handen genomen zodat wij ons konden focussen op ons afscheid en de laatste eer konden bewijzen aan mijn vader. Sigrids aanpak is persoonlijk, zij luistert naar de familie, denkt mee over het afscheidsproces en geeft een duidelijk overzicht van wat er mogelijk is. Hierbij let zij ook op de kosten, mocht dit belangrijk zijn. Zij heeft ons in deze moeilijke tijd, op zeer prettige wijze bijgestaan. Waarvoor wij haar ontzettend dankbaar zijn.

Marijn Hazelbag
Rated 5,0 out of 5

De begeleiding was echt geweldig. Sigrid is een fijn persoon; kijkt en luistert goed en heeft de juiste toon. Ze is op een prettige manier respectvol voor de emoties. Omdat zij een eigen bedrijf heeft, heeft zij in de week van het afscheid alle aandacht voor de familie die in die week afscheid neemt. En dat merk je. Ze “is er” in die week helemaal voor de familie. Dat uit zich door het direct reageren op telefoontjes/mailtjes op tijdstippen ook buiten kantooruren. En het er helemaal zijn voor de familie uit zich ook door de rust die zij uitstraalt.

Ze heeft haar zaken prima voor elkaar; verzorgd, vriendelijk, compleet. Sigrid denkt goed mee en adviseert goed. Ze denkt vanuit haar ruime ervaring verder dan je zelf zou doen. In het contact met derden is het heel fijn dat zij zoveel kennis en ervaring heeft. Ze neemt je zaken uit handen en kan vanuit de rust en haar ervaring veel zaken beter regelen dan de familie. Ze staat echt naast de familie, voelt goed aan wat zij kan doen en wat de familie wil doen.

Het regelen van de zaken die geregeld moeten worden samen met Sigrid voelt op een mooie manier persoonlijk en fijner dan met een “gewone” uitvaartondernemer.

Ik kan de begeleiding van Sigrid zeer aanbevelen.

Anoniem
Rated 5,0 out of 5

Wij kijken terug op een prachtige uitvaart van onze zoon en broer Emiel. De persoonlijke betrokkenheid en aandacht voor detail van Sigrid uitvaartbegeleiding hebben bijgedragen aan het uitzonderlijk mooie afscheid van Emiel. We hebben veel gehad aan haar inbreng om er een unieke uitvaart van te maken zoals het vinden van een bijzondere locatie en het toevoegen van creatieve en memorabele accenten. Onze dank hiervoor is groot.

Nicole van Well
Rated 5,0 out of 5

Alles bij elkaar een mooie uitvaart, met respect behandeld en uitgevoerd.

Anoniem
Rated 5,0 out of 5

Vanaf het eerste contact tot en met de uitvaart en de nazorg. Alles, maar dan ook alles is op een correcte, liefdevolle en vooral warme manier aangepakt en verzorgd.

Duidelijke communicatie, betrokkenheid bij de kinderen en zeer duidelijke stap-voor-stap begeleiding in alle zaken die bij een uitvaart komen kijken.

Sigrid heeft alle wensen van mijn vrouw kunnen verwezenlijken. Ook de manier waarop onze (jonge) kinderen betrokken zijn bij het afscheid van mijn vrouw maakt dat ik kan terugkijken op een heftige periode waar een duidelijk baken van rust en warmte in te vinden was. Dat baken was de uitvaartzorg die precies aan heeft gevoeld waar op welk moment wat nodig was.

Buitengewoon tevreden. Zelfs zo tevreden dat wanneer ik onverhoopt zou overlijden mijn nabestaanden weten wie ze bij mijn uitvaart zouden moeten contacten.

Niets dan liefde voor deze fantastische mensen.

Sebastiaan Paap
Rated 5,0 out of 5

En de contact die jij legt

..met kinderen echt…🙏 ..

Het was een hele eer dat ik er gister bij mocht zijn. Bij Natalie en Sebastiaan.

Ik vond het moeilijk want ik ken ze zelf ook 10 jaar.

Maar mocht ik ooit iemand nodig hebben voor een uitvaart begeleiding dan heb ik nu je nummer gevonden! .. en dan kies ik jou diensten!.

Manuela Hans
Rated 5,0 out of 5

Fijne persoonlijke benadering en informele houding, waarbij goed rekening gehouden werd met onze wensen en beschikbaar budget. Kortom, zeer tevreden. Dank jullie wel voor alles.

Karin Genemans
Rated 5,0 out of 5

Wij geven jullie een 10 op alle onderdelen. Wat hebben wij veel gehad aan de rust die jullie uitstraalden, de tijd die jullie namen en de persoonlijke manier van het verzorgen van het afscheid van onze moeder. Dank jullie wel.

de heer Wiersma en mevrouw Klać
Rated 5,0 out of 5

De totale dienstverlening heb ik als zeer goed ervaren. Bijna familiair, bijna gezellig ondanks droeve tijden. Veel begrip voor vader en altijd bereid tot nogmaals uitleggen. Voor de wijze waarop de begeleiding werd voldaan zou ik alleen willen zeggen: ‘ga zo door’.

Nogmaals veel dank voor alles.

Koos, Dick en Marianne
error: Content is protected !!