Deel uw ervaring

Bent u tevreden over mijn begeleiding, heeft u mij aan het werk gezien en viel u iets op? Denkt u dat ik bij andere families van toegevoegde waarde kan zijn? Deel uw ervaring en beleving, zodat andere families zich een beeld kunnen vormen over mijn werkwijze. 

Hartelijke groet,

SigridRated 5 out of 5

Lieve Sigrid,

Mede dankzij de twee gesprekken met jou is de uitvaart van mijn moeder precies geworden zoals mijn moeder en ik het in gedachten hadden.

Het waren heel plezierige gesprekken, je empathie, gevoel voor detail, je proactieve houding, meedenken en zeker ook je uitermate precieze communicatie naar Marina zorgen ervoor dat ik kan zeggen: Marina heef een perfecte collega in jou! Voor dit alles wil ik je nogmaals heel hartelijk bedanken!

Alle gasten en ik zijn buitengewoon tevreden over het hele verloop van de uitvaart.

Hartelijke groeten, veel liefs en tot ziens,

Bas van der Linden
Rated 5 out of 5

If there’s one thing I know for sure it’s that none of us are making it out alive!

Hoe fijn is het om iemand te hebben wie kan helpen, je familie niet probeer leeg te plukken en iets heel mooi van kan maken. 💕

Pak een boekje, zet tenminste een aantal mooi muzieknummers erop en de naam van deze dame voor je familie.

Carol Williams
Rated 5 out of 5

Tijdens de week van het afscheid heeft Sigrid alle aandacht gehad voor onze familie, zij heeft ons zoveel mogelijk uit handen genomen zodat wij ons konden focussen op ons afscheid en de laatste eer konden bewijzen aan mijn vader. Sigrids aanpak is persoonlijk, zij luistert naar de familie, denkt mee over het afscheidsproces en geeft een duidelijk overzicht van wat er mogelijk is. Hierbij let zij ook op de kosten, mocht dit belangrijk zijn. Zij heeft ons in deze moeilijke tijd, op zeer prettige wijze bijgestaan. Waarvoor wij haar ontzettend dankbaar zijn.

Marijn Hazelbag
Rated 5 out of 5

De begeleiding was echt geweldig. Sigrid is een fijn persoon; kijkt en luistert goed en heeft de juiste toon. Ze is op een prettige manier respectvol voor de emoties. Omdat zij een eigen bedrijf heeft, heeft zij in de week van het afscheid alle aandacht voor de familie die in die week afscheid neemt. En dat merk je. Ze “is er” in die week helemaal voor de familie. Dat uit zich door het direct reageren op telefoontjes/mailtjes op tijdstippen ook buiten kantooruren. En het er helemaal zijn voor de familie uit zich ook door de rust die zij uitstraalt.

Ze heeft haar zaken prima voor elkaar; verzorgd, vriendelijk, compleet. Sigrid denkt goed mee en adviseert goed. Ze denkt vanuit haar ruime ervaring verder dan je zelf zou doen. In het contact met derden is het heel fijn dat zij zoveel kennis en ervaring heeft. Ze neemt je zaken uit handen en kan vanuit de rust en haar ervaring veel zaken beter regelen dan de familie. Ze staat echt naast de familie, voelt goed aan wat zij kan doen en wat de familie wil doen.

Het regelen van de zaken die geregeld moeten worden samen met Sigrid voelt op een mooie manier persoonlijk en fijner dan met een “gewone” uitvaartondernemer.

Ik kan de begeleiding van Sigrid zeer aanbevelen.

Anoniem
Rated 5 out of 5

Wij kijken terug op een prachtige uitvaart van onze zoon en broer Emiel. De persoonlijke betrokkenheid en aandacht voor detail van Sigrid uitvaartbegeleiding hebben bijgedragen aan het uitzonderlijk mooie afscheid van Emiel. We hebben veel gehad aan haar inbreng om er een unieke uitvaart van te maken zoals het vinden van een bijzondere locatie en het toevoegen van creatieve en memorabele accenten. Onze dank hiervoor is groot.

Nicole van Well
Rated 5 out of 5

Alles bij elkaar een mooie uitvaart, met respect behandeld en uitgevoerd.

Anoniem
Rated 5 out of 5

Vanaf het eerste contact tot en met de uitvaart en de nazorg. Alles, maar dan ook alles is op een correcte, liefdevolle en vooral warme manier aangepakt en verzorgd.

Duidelijke communicatie, betrokkenheid bij de kinderen en zeer duidelijke stap-voor-stap begeleiding in alle zaken die bij een uitvaart komen kijken.

Sigrid heeft alle wensen van mijn vrouw kunnen verwezenlijken. Ook de manier waarop onze (jonge) kinderen betrokken zijn bij het afscheid van mijn vrouw maakt dat ik kan terugkijken op een heftige periode waar een duidelijk baken van rust en warmte in te vinden was. Dat baken was de uitvaartzorg die precies aan heeft gevoeld waar op welk moment wat nodig was.

Buitengewoon tevreden. Zelfs zo tevreden dat wanneer ik onverhoopt zou overlijden mijn nabestaanden weten wie ze bij mijn uitvaart zouden moeten contacten.

Niets dan liefde voor deze fantastische mensen.

Sebastiaan Paap
Rated 5 out of 5

En de contact die jij legt

..met kinderen echt…🙏 ..

Het was een hele eer dat ik er gister bij mocht zijn. Bij Natalie en Sebastiaan.

Ik vond het moeilijk want ik ken ze zelf ook 10 jaar.

Maar mocht ik ooit iemand nodig hebben voor een uitvaart begeleiding dan heb ik nu je nummer gevonden! .. en dan kies ik jou diensten!.

Manuela Hans
Rated 5 out of 5

Fijne persoonlijke benadering en informele houding, waarbij goed rekening gehouden werd met onze wensen en beschikbaar budget. Kortom, zeer tevreden. Dank jullie wel voor alles.

Karin Genemans
Rated 5 out of 5

Wij geven jullie een 10 op alle onderdelen. Wat hebben wij veel gehad aan de rust die jullie uitstraalden, de tijd die jullie namen en de persoonlijke manier van het verzorgen van het afscheid van onze moeder. Dank jullie wel.

de heer Wiersma en mevrouw Klać
Rated 5 out of 5

De totale dienstverlening heb ik als zeer goed ervaren. Bijna familiair, bijna gezellig ondanks droeve tijden. Veel begrip voor vader en altijd bereid tot nogmaals uitleggen. Voor de wijze waarop de begeleiding werd voldaan zou ik alleen willen zeggen: ‘ga zo door’.

Nogmaals veel dank voor alles.

Koos, Dick en Marianne