Even voorstellen

“Alleen kom je een heel eind, samen kom je verder…”

In een tijd waar veel op u afkomt staan wij voor u klaar. Bij alles wat wij doen voor het afscheid van de overledene, staat u als nabestaanden centraal. Wij zorgen dat u altijd vooraf weet waar u aan toe bent, daarbij hebben wij ook oog voor het milieu en zijn wij volkomen onafhankelijk.

Even voorstellen

Sigrid van den Berg – Eigenaar/oprichtster | Gecertificeerd Dementievriendelijke Uitvaartverzorger | Depressie- en rouwcounselor

Als uitvaartbegeleider sta ik klaar om u na het overlijden van een dierbare bij te staan. Samen met u zorg ik ervoor dat, na de eerste zorg voor uw dierbare, het afscheid vorm krijgt om zo een laatste, mooie en waardevolle herinnering te maken.

Maar wie ben ik en waarom doe ik als drijvende kracht achter Sigrid Uitvaartbegeleiding dit mooie werk in de uitvaarbranche? Ik vertel het u graag.

Ik ben opgegroeid in Rotterdam en momenteel woon ik al ruim 30 jaar in Zoetermeer samen met mijn echtgenoot en twee kinderen.

De dood en het leven

Op jonge leeftijd leerde ik al dat de dood en afscheid nemen bij het leven hoort en vele vormen kent. Deze levenslessen hebben gevormd wie ik ben en waarom ik vol passie Sigrid Uitvaartbegeleiding gestart ben.

Passie, kennis en kunde

Deze persoonlijke levenservaringen, aangevuld met ruime werkervaring hebben mij geleerd dat elk leven, hoe lang of kort het ook heeft geduurd, waardevol en uniek is. Het bespreekbaar maken van de dood en alles wat daarbij komt kijken, vind ik waardevol. Iedereen krijgt er namelijk in zijn leven mee te maken.

En dit is natuurlijk ook goed om te weten, de wereld verandert, zo ook het uitvaart vak. Er kan steeds meer en er mag ook steeds meer in Nederland. Om te zorgen dat mijn kennis aansluit bij wet- en regelgeving en de wensen van nabestaanden volg ik opleidingen, trainingsdagen, workshops en blijf ik in gesprek met collega uitvaartondernemers en relaties. Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in bepaalde onderwerpen en technieken. Denk bijvoorbeeld aan resomeren, een dementievriendelijke uitvaart, kinderuitvaarten, het betrekken van kinderen bij een uitvaart, en het volgens een ritueel wikkelen van een wade.

Samen met u zorgen dat het afscheid geen dag uit het leven is, maar dat het hele leven in één dag samenkomt. Dat is waar ik 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar voor ben.

error: Content is protected !!