voor het afscheid

Welkom op deze inspiratiepagina.
 
Als geen ander weten wij dat u voor het afscheid van uw dierbare of mogelijk uw eigen afscheid vele keuzes gaat maken. Het aanbod aan verschillende producten is enorm groot. En daarom helpen wij u graag.
 
Op deze pagina vindt u verschillende producten die u of andere dierbaren kunnen helpen om het afscheid vorm te geven. En een beeld zegt meer dan woorden. Dus verzamelde wij voor u vele mooie en bijzondere producten.
 
En ziet u iets, maar wilt u dat net iets anders, wilt u meer weten over een product, zoekt u een specifiek product of wilt u iets bij ons bestellen? Laat het weten.  Er is zoveel meer mogelijk dan u denkt. Geen enkele vraag is ons teveel en wij gaan graag voor u op zoek.  Stuur gerust een e-mail naar info@sigriduitvaartbegeleiding.nl of vul ons contactformulier in.
 
Na uw overlijden nog één keer dierbaren toespreken? Of een bijzondere boodschap achterlaten voor uw (klein)kinderen, uw zoon/dochter toespreken als hij/zij een bijzondere leeftijd haalt of bij een lang gedroomde bruiloft er toch een beetje ‘bij’ zijn? Dat kan met een vooraf opgenomen Hologram. Uw wens op dit gebied kan werkelijkheid worden.
 

Om te zorgen dat uw uitvaart of een andere vorm van afscheid geheel naar uw wens verloopt bieden wij naast persoonlijke, uitgebreide uitvaartdienstverlening en rouw- en verliesbegeleiding, net dat beetje extra’s. Misschien vindt u het fijn als iemand passende, persoonlijke afscheidswoorden voor u op papier zet en/of deze woorden met warmte en liefde voordraagt.

Speciaal voor kinderen| Slingeraapje knuffel van KOFFERTJE TROOST en het troostkoffertje van DIERBARE JIJ | Voor iedereen de herinneringskist van DIERBARE JIJ |

Heeft u andere wensen? Neem dan ook zeker contact met ons op. Niets is teveel om te zorgen dat uw afscheid geheel aan uw wensen voldoet. 

Voor meer informatie neemt u contact met ons op via het contactformulier.

error: Content is protected !!